Make your own free website on Tripod.com
buat duit tanpa modal...dijamin 100%...senang je..

Welcome graphic

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada sumer

BUAT DUIT DENGAN HANYA BACA EMAIL DAN KLIK BANNER!!!
TAK PERCAYA ???
Ini percuma tapi kena rajin la baca email. Nak duit
Rajin2 lah sikit baca email. Ini
Percuma tak payah bayar....1 sen pun.
Firstly, saya nak kenalkan korang ngan satu website
yang membolehkan korang sumer dapat
extra money.. x kire la korang student ker, dah keja
ker @ mganggur...sume bleh dpt. BARU SIGN UP je dah
dapat BONUS
USD800.. ni dlm nilai USDollar, kalau dlm Ringgit
M'sia dah
RM2000 lebih..cube la korg bygkan sdiri...byk giler!
(Tak perlu keluar MODAL 1 sen pun, TAKKAN RUGI, SIGN
UP FREE, dapat BONUS $800 lagi
direct ke account lepas sign up)
Korang sumer hanya perlu SIGN UP!!
Kitorg buat ni pon smbil2 je....nak cr duit lebih2
sket dan surf punyer surf jumpe la website ni
Lps sign up, kitorg try2 la tgk account tu..punyela
tkejut
beruk..dlm smggu je
dlm account kitorg tetibe dah ade USD$1000 iaitu
RM4000..
Korang ikut steps yg kitorg dah translatekan dlm bhs
mlayu bg
menyenangkan korg.
sbb bhs diorg guna tu bebelit sket..pdahal steps die
mudah je. okeh! X nak buang mase
lg.. tgk dulu steps die k..
CARA-CARA NAK DAFTAR?.Steps dia mudah jer...
1. Korg klik dekat link ni atau banner kat bawah
http://numenmail.com/pages/index.php?refid=shah5243
2. Klik kat 'Sign Up.' (Sebelah kiri website tu).
3. Taip alamat email korg. Nnt diorg akan send kt
email korang utk sahkan.
4. Tutup (Close) laman tu.
5. Pastu..pergi tgk kat email korang. akan ade pkataan
ni. 'numenmail.com. sign up URL'. then, 'Click'.
6. Kat ctu ade 2 link. korg klik je kat link yg
pertama tu.
7. Lepas tu, akan keluar laman . numenmail.com yang
mula2 korang taip alamat email
korang tu.
8. Klik dkt 'Sign Up'.
9. Isi borang dia bagi..jangan padam nama upline anda
di bahagian
Referrer
10. Sampai dkt cara nak bayar..korg pilih je melalui
'Check'.
11. Lepas isi..klik kat 'Sign Up'.
12. Masukkan Username ngan Password yg korang tulis
dlm borang td.
13. Kat ctu korg akan nmpk account korang dlm tu ade
$500...haaa,
btolkan kitorg ckp td?
14. Then, klik dkt 'paid2click' .
15. Kat ctu akan ade 7 banner. Stiap 1 banner korg
klik, account
korg akan
btambah $10.00 @ RM40.00... utk klik banner ke 2 tggu
smpai dia abis surf (lbh kurang
dlm 30 saat.
16. Klik smpai abis.
17. Klik kat 'Earnings stats'?
18. Tgkla bape korang dpt dgn hanya klik kat banner.
SENANG KAN ??!!
19. Utk tambah duit korg dlm account tu..korang just
invite mmber
dgn 1st step korg msk td?just tulis dia nyer email.
20. Setiap hari pastikan korang klik dan baca iklan yg
dia hantar ke email korang atau
pun buka terus akaun korang yg dah berdaftar .utk buka
akaun, klik kat "member sign in" dan masukkan username
dan password korang sebelum ni.
Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan
yg tersenarai kat situ. Setiap
satu
iklan/email tu mengambil masa kira-kira 200 saat atau
lbh kurang 3-4 minit. Lps tu baru close dan buka iklan
yg lain.
Setiap iklan/email tu bernilai US$200 Dollar atau lbh
kurang
RM700.00 duit Malaysia ;..tak nak????????? ??
21. Utk tahu jumlah duit korang yg terkumpul, klik kat
"Earning
Stats.
Daripada korang sumer dok buang mase dok main
FRIENDSTER.. . MYSPACE @ ape kejadahnye
lg..baik korg wat ni. bley gak untung. Ringankan
beban
mak bapak...iye idak???..hulurkan tgn ringankan
beban...
HARUS DIINGAT!!!!
Jgn risau, duit yang korang dapat ni HALAL?.ni atas
usaha korang nak dpt duit tu,
korang
tlg PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 numenmail.com,
numenmail.com bg la KOMISEN kat korang.
Same je kalau korang jual
barang
dr umah ke umah, cm jurujual..tlg kempen barang?klau
dapat ramai
pelanggan, syarikat akan byr lebih komisenkan?? ..same
je kan ?ni
zaman ape?? korg sggup ke menjaja dr umah ke
umah????skrg zaman ni e-Bussiness ler?x
yah
penat2 dok jln sane sini..tebalkan muka
promote brg
kat org. Kalau org nak beli.. okla kan , bebaloi ngan
penat?klau org x nak beli??cmner?
..x ke membazir air liur jer. Kat cni JUST SURF
WEBSITE diorang,..kire TLG PROMOTE brg2
diorang la. Dan korang dpt komisen? cmtula
al-kisahnyer? faham btol2 yer.
numenmail.com. COM AKAN BYR KORG MLALUI?
Kite akan dapat bayaran melalui CHECK @ dlm bahasa
melayu nyer CEK. Sb kitorg tau msti
korg akan alami prob x tau nak pilih cara pembyrn
kan...korg just klik kat 'CHECK' je
mase kat sign up dan pastikan
alamat korg tu btol sb cek tu akan smpai
kat DPN PINTU UMAH KORANG.
Cara Bayaran numenmail.com kat korang SELAIN CHECK
(kalau x nak,
abaikan
je) ==> cara cepat dpt duit direct ke account.
PENTING!!!
Selepas korg sume dh register kat BOFFOPAIDMAIL tu,
korg kena
develope
website korg sendiri utk promote pd kwn2 korg?.senang
jer?
1. Taip 'www.tripod. com'.
2. Pastu kat 'CREATE YOUR OWN WEBSITE ON TRIPOD.COM'?
klik kat 'Sign Up!'
3. Korg isi la
registration kt 'Step 1 Membership tu'?
4. Klik je 'No Thanks'.
5. Pastu korg klik kat 'Build a web site with Tripod
SiteBuilder? '.
6. Kat 'Web site
templates', klik kat 'Start with an Express Site
template'.
7. Kat 'Express Sites' plak, klik la kat 'About My
Business'.
8. Then, korg create la sendiri website?kalo susah sgt
copy & paste je? atau copy dan
paste ker browser anda..

Hours: 7 am to 12 pm

Illustration of a keyboard and building; 240 pixels wide